Tampereen kaupunki twitter

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut – Twitter

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut. @tretyollisyys. Ohjausta ja tukea työllistymiseen ja koulutukseen. Palveluja myös työnantajille, itsensä …

Tampereen yleiskaavoitus (@TREyleiskaava) / Twitter

Kestävät kulkumuodot ja kaupunkivihreä etusijalla Oslon kaupungin uudehkossa katusuunnitteluohjeessa. Erinomainen pohjoismainen referenssi myös meille! @VYLry.

Liikkuva Tampere (@treliikunta) / Twitter

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut julkaisee täällä ajankohtaista ja hyödyllistä asiaa liikunnasta. Tavoitettavissa arkisin klo 8.30 – 15.45.

Yle Tampere (@YleTampere) / Twitter

Yle Tampere kertoo uutiset, ja jakaa muiden parhaat sisällöt. … Tampereen kaupungin konsernijaoston mukaan yhtiön liiketoiminta on tarpeen jakaa …

ITS Factory on Twitter: “Tampereen kaupunki voitti …

Tampereen kaupunki voitti ykköspalkinnon eurooppalaisten kaupunkien SUMP Award -kilpailussa.Hienoa työtä. @Tamperekaupunki.

Tweets with replies by Taru Kuosmanen … – Twitter

Johtaja, sosiaali- ja terveyspalvelut, Tampereen kaupunki. Joined May 2016 … Kiitos 20 vuoden palveluksesta Tampereen kaupungilla!

Smart City Tampere (@SmartTampere) / Twitter

Tampere Smart City Expo & Conference will be organized 6.-7.6.2023. #Tampere #SmartTampere … Kaupunkiympäristön tilanneseuranta [Tampereen kaupunki].

Tampereen Infra (@InfraTre) / Twitter

Tampereen Infra urakoitsijoineen on viime yön poistanut polannetta ja sohjoa kaupungin väyliltä. Liukkautta torjutaan kellon ympäri myös viikonloppuna.

Satu Aalto (@skaari) / Twitter

@thetimes ‘ssa matkakertomus maailman onnellisimman maan vetovoimaisimpaan kaupunkiin. #Tampere #Kulttuuri @Tamperekaupunki @VisitTampere …

Keywords: tampereen kaupunki twitter