Miesten lyhyet hiustyylit 2021: Siili kampaus, miesten hiustrendi 2018 ja muut uusimmat hiustrendit

Miesten hiustyyleillä on suuri vaikutus kokonaisilmeeseen ja tyyliin. Eri hiustyyleillä voi luoda erilaisia tunnelmia ja ilmaista persoonallisuutta. Tässä artikkelissa käymme läpi miesten lyhyitä hiustyylejä vuonna 2021, kuten siili kampauksen, joka oli trendikäs vuonna 2018. Tutustumme myös muihin uusiin hiustrendeihin.

Siili kampaus

Siili kampaus on klassinen ja monipuolinen miesten hiustyyli, joka pysyy aina trendikkäänä. Siilin ansiosta hiukset ovat lyhyet ja helposti hoidettavat. Tämä tyyli sopii hyvin miehille, jotka haluavat vaivatonta ja maskuliinista ulkonäköä.

Miehen tulee huomioida seuraavat asiat, jos hän haluaa tyylittää itselleen siili kampauksen:

 • Varmistu siitä, että parturisi ymmärtää, millainen pituus ja muoto sopii sinulle parhaiten.
 • Pyydä parturia leikkaamaan hiukset tasaisesti ja olematta liian lyhyitä.
 • Voit halutessasi jättää pidemmät hiukset päälakiin ja lyhentää sivut ja takaa.
 • Perinteisesti siili kampauksessa hiusten pituus on noin 1-2 senttimetriä.
 • Siili kampauksen ylläpito on helppoa, sillä sitä ei tarvitse muotoilla päivittäin. Riittää, kun peset hiukset säännöllisesti.

Miesten hiustrendi 2018: Siili tukka

“Vuonna 2018 siili tukka oli erittäin trendikäs miesten hiustyyli. Siilistä kampauksesta poiketen siili tukassa hiuksia jätetään pidemmiksi ylempään osaan ja ne lyhennetään sivuilta. Tämä tyyli sopii miehille, jotka haluavat hieman rennomman ja modernin ilmeen.”

Siili tukka oli suosittu vuonna 2018, mutta voi silti olla nykypäivänäkin muodikas valinta. Hiustyyli on helppo ylläpitää ja sopii monenlaisille kasvoille.

Uudet hiustrendit vuonna 2021

Halusitpa sitten kokeilla uutta ja rohkeaa tyyliä tai pysytellä klassikoissa, vuoden 2021 hiustrendeissä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tässä muutama miesten lyhyt hiustyyli, jotka ovat nousseet suosioon:

 1. Keskijakaus miehellä: Keskijakaus antaa rentoutuneen ja tyylikkään ilmeen. Se sopii hyvin miehille, joilla on hieman pidemmät hiukset.
 2. Kiharat hiukset: Luonnolliset kiharat ovat yksi tämän hetken suosituimmista hiustrendeistä myös miehille.
 3. Lyhyet hiukset: Lyhyet hiukset ovat aina muodissa ja antavat raikkaan ja terävän ilmeen.

Mieti seuraavia asioita, kun valitset itsellesi uuden hiustyylin:

 • Oma tyyli ja persoonallisuus: Valitse hiustyyli, joka sopii sinulle ja kuvastaa omaa persoonaasi.
 • Hiusten hoito: Mieti, kuinka paljon aikaa ja vaivaa olet valmis käyttämään hiusten hoitoon ja muotoiluun.
 • Kasvonmuoto: Eri hiustyylit sopivat eri kasvonmuotoille. Mieti, mikä korostaa kasvonpiirteitäsi parhaiten.

Muista, että hiukset kasvavat takaisin, joten voit aina kokeilla eri hiustyylejä ja löytää juuri sinulle sopivan ilmeen. Tärkeintä on, että viihdyt valitsemassasi hiustyyliissä!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat miesten lyhyet hiustyylit vuonna 2021?

Miesten lyhyet hiustyylit vuonna 2021 vaihtelevat, mutta suosituimpia ovat esimerkiksi siili-kampaus ja keskijakaus. Tutustu tämän hetken trendikkäimpiin miesten hiustyyleihin vuodelle 2021!

Miten saada aikaan siili-kampaus?

Siili-kampaus saadaan aikaan leikkaamalla hiukset erittäin lyhyiksi sivuilta ja selkäpuolelta, jättäen pidemmät hiukset päälle. Katso vinkit siili-kampauksen luomiseen ja ylläpitoon miesten hiustyylissäsi!

Mikä oli miesten hiustrendi vuonna 2018?

Miesten hiustrendi vuonna 2018 oli siili tukka, jossa hiukset leikattiin erittäin lyhyiksi sivuilta ja selkäpuolelta, jättäen hieman pidemmät hiukset päälle. Muistele takaisin vuoden 2018 miesten hiustrendeihin ja inspiroidu mahdollisesti uudestaan!

Miten hoidetaan miesten siili-kampausta?

Siili-kampausta voi hoitaa pitämällä hiukset lyhyeksi trimmattuna sivuilta ja selkäpuolelta sekä käyttämällä hiustuotteita, kuten vahaa tai geeliä, korostamaan ja muotoilemaan hiuksia. Tutustu parhaisiin hoitovinkkeihin miesten siili-kampauksen ylläpitämiseksi!

Miten saada keskijakaus miehille?

Keskijakaus miehille saadaan aikaan jakamalla hiukset keskeltä kahtia ja antamalla niiden valua molemmille puolille kasvoja. Opi luomaan tyylikäs keskijakaus miehille ja kokeile uutta ilmettäsi!

Mikä on suosittu miesten hiusmalli?

Yksi suosittu miesten hiusmalli on lyhyet hiukset sivuilta ja takaa, sekä hieman pidemmät hiukset päällä, jolloin hiuksia voidaan tyyliä eri tavoin. Tutustu suosittuun miesten hiusmalliin, joka sopii moniin tyyleihin!

Mitkä ovat miesten hiustyylien trendit vuonna 2020?

Vuonna 2020 miesten hiustyylien trendeihin kuuluivat muun muassa lyhyet hiustyylit, keskijakaus ja siili-kampaus. Lue, mitkä olivat miesten hiustyylien kuumimmat trendit vuonna 2020 ja saat inspiraatiota tuleviin tyyleihisi!

Millaisia miesten lyhyet hiustyylit ovat vuonna 2021?

Lyhyet miesten hiustyylit vuonna 2021 vaihtelevat, mutta suosittuja ovat esimerkiksi siili-kampaus ja keskijakaus miehillä. Katso erilaisia miesten lyhyitä hiustyylejä vuodelle 2021 ja valitse uusi ilmeesi!

Miten muotoillaan miesten lyhyet hiukset?

Miesten lyhyet hiukset voi muotoilla esimerkiksi käyttämällä hiustuotteita, kuten vahaa tai geeliä, ja muotoilemalla hiuksia sormilla tai kampauksella. Opi parhaat vinkit miesten lyhyiden hiusten muotoiluun ja tyylin luomiseen!

Onko lyhyet kiharat hiukset trendikkäät vuonna 2020?

Kyllä, lyhyet kiharat hiukset olivat trendikkäät vuonna 2020 ja sopivat hyvin monenlaisiin miesten hiustyyyleihin. Tutustu lyhyiden kiharoiden hiustyylien maailmaan ja löydä uusi tyyli kiharaisille hiuksillesi!

Artiklen Miesten lyhyet hiustyylit 2021: Siili kampaus, miesten hiustrendi 2018 ja muut uusimmat hiustrendit har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 18 anmeldelser