Kalle isokallio twitter

kalle isokallio (@KalleIsokallio) / Twitter

Venäjän läntisistä naapureista Natoon eivät kuulu Ukraina, Valko-Venäjä ja Suomi. Että sellaisessa joukossa seisomme. 14. 24. 429. kalle isokallio.

Ossi Tiihonen on Twitter: “Kalle Isokallio: “Eli jos kaikilta, jotka …

Kalle Isokallio: “Eli jos kaikilta, jotka tienaavat yli 3 000 viedään kaikki rahat, saadaan valtiolle lisätuloja runsaat kaksi miljardia.

Kimmo Matikainen on Twitter: “Miksiköhän Kalle Isokallio on …

Miksiköhän Kalle Isokallio on minut blokannut? Voisiko joku kysyä. … Kallen eläke ei ole muiden maksama sosiaalinen eläke joka kaikkein kalleinta on.

Pauli Vahtera on Twitter: “Silakkaliike asialla? US:ssä Kalle …

6.1.2020 — US:ssä Kalle Isokallion 1. kirjoituksen suurin osa kommenteista piilotettu. Sama SU:ssa Purran kirjoituksen kommentit piilossa.

Perttu Jussila on Twitter: “Isokallio kirjoittaa ”hallitusta …

28.10.2020 — Oho, Kallesta tuli persua leikkivä setäpappa.

Kalle Isokallio: Etusivu

Etusivu – Kalle Isokallio

Kalle Isokallio. Blogit ovat osoitteessa. https://isokallio.blog/. Tweetit osoitteessa. https://twitter.com/KalleIsokallio. Kun on peukalo keskellä kämmentä …

Kalle Isokallio

Tekijä: Kalle Isokallio | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kalle Isokallio. Kalle Isokallio on kirjailija. Blogin arkisto. 2021.

Kalle Isokallio on kirjailija.

Kulttuuriykkönen | Yle Areena – podcastit

Kalle Isokallion ja Kari Häkämiehen romaaneissa kutusammakon kokoisilla egoilla varustetut poliitikot pelaavat kyynistä peliä | Kulttuuriykkönen | Yle Areena – podcastit

14.12.2022 — Kari Häkämies ja Kalle Isokallio ovat molemmat tahoillaan julkaisseet romaanit, joissa kuvataan politiikkaa ja sen tekemistä eri …

Kari Häkämies ja Kalle Isokallio ovat molemmat tahoillaan julkaisseet romaanit, joissa kuvataan politiikkaa ja sen tekemistä eri näkökulmista. Mitä on politiikan juonittelu ja peli? Entä miltä politiikka näyttää ulkopuolelta mainostoimistomiehen näkökulmasta?Kulttuuriykkösessä keskustelemassa kirjailijat, maakuntajohtaja Kari Häkämies sekä entinen yritysjohtaja Kalle Isokallio.Lähetyksen aluksi kirjallisuuden Nobel-palkintojen suomentajat avaavat kirjailijoita palkintojen takana.Tuukka Pasanen juontaa.

Keywords: kalle isokallio twitter